Traductor on line

Datos personales

Mi foto
Mataró, Barcelona, Spain
LA LUCHA CONTINUA: El Peligro Invisible de las Antenas,Es un Peligro de Verdad.Si callamos Enfermamos.Pero no nos vamos a callar: Vamos Todos a Gritar: !Antenas Fuera de la Ciudad!.

Olle Johansson, Ph.D. 23/11/2013 , Barcelona (Sp) Health Effects of EMF:A Neurocientist's Views.

Síguenos en Twitter -Oikos Ambiental @yutibrunolira

Aviso legal

Aviso Legal click Aquí

Legal Notice click

The Environmental NGOs called Associació Oikos Ambiental (Mataró (Barcelona) in Spain) offers this website to facilitate public access to information on environmental issues, of the NGOsand other related entities. The Environmental NGOs , Associació Oikos Ambiental, is not responsible for the accuracy and updating information from any other Natural person or Legal personality that appears on the website or referred. The Environmental NGOs , Associació Oikos Ambiental, is not either responsible for the use, by others ,of the information contained in any medium or place. The user access this site by his/her own sole responsibility and so it is stated in order to avoid another sanctioning Decree number 4255/2010 with the reference 155/2010 of May 19, 2010 that The Environmental NGOs , Associació Oikos Ambiental (Mataró (Barcelona) in Spain) obviously was not responsible

(*) Esta obra está sujeta a una licencia de Reconcimiento No comercial - compartir igual 3.0 España de Creative Commons /Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 3.0 Espanya de Creative Commons/ Puedes revisar el código legal aquí /Pots revisar el codi legal aquí.

Creative Commons Creative Commons License Deed

Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 3.0 Espanya de Creative Commons

International EMF Alliance

Petición Internacinal Bioinitiative -Next-Up

Request to sign SELETUN APPEL to all the scientists of the world. Link below. Thank you.

Petición para suscribir EL LLAMAMIENTO DE SELETUN a todos los científicos del mundo en el link más abajo. ******************************************************* SELETUN APPEL to deliver in front of the Mobile World Congress February 14, 2011 in Barcelona , at 19.00 p.m. A group of volunteers READ MORE HERE ****************************************************** LAMAMIENTO DE SELETUM. Entrega el 14 de febrero a las 19 horas en el World Mobile Congress of Barcelona, a las 19.00 horas. Este día es el día de San Valanetín, el día de los enamorados, nosostros estamos enamorados de la telefonía con hilos y pedimos el divorcio de la telefonía sin hilos, de la radiación por microondas! *************************************************** Click here to sign SELETUN APPEL

Jornadas de Bioarquitectura:11 vídeos a falta de las Ponencias del próximo 27 Septiembre de 2013.

Jornades de Bioarquitectura - Ponència de Patricia-Montserrat Ferrer
y 11 vídeos más que corresponden a las Jornadas del 24 de Mayo y 18 de Junio de 2013. Falta la Jornada del 27 de Septiembre de 2013.

lunes, 25 de agosto de 2008

El Ajuntamiento de Mataró Precintarà una antena de Vodafone sin licencia y El Juez resuelve 8 contenciosos favorables al ayuntamiento

El Ayuntamiento precintará una antena de Vodafone sin licencia Mataró-Maresme Digital TV
El Ayuntamiento precintará una antena de Vodafone sin licencia Mataró-Maresme Digital TV











Ver noticia original en el siguiente link:
L’Ajuntament precintarà una antena de Vodafone sense llicència
y su traducción on line al Castellano
TRADUCCIÓN ON LINE DEL CATALÁN-CASTELLANO
El Ayuntamiento precintará una antena de *Vodafone sin licencia

La antena está instalada en la Vía *Sèrgia, número 7.

por J. V. - 25/08/2008 15:04 (39 lecturas)

El Ayuntamiento precintará el próximo mes de septiembre una antena de telefonía móvil instalada por la operadora *Vodafone a la azotea del local sito a la Vía *Sèrgia, 7, dónde hay la concesionaria de la *Peugeot. Fuentes del Ayuntamiento han explicado que esta antena se instaló sin disponer de la licencia preceptiva, por lo cual se abrió un expediente disciplinario a la empresa operadora que la obliga a retirarla. De otra banda, el juez también ha resuelve favorablemente a l’ayuntamiento ocho contenciosos-administrativos abiertos por la presencia de estaciones base sin licencia a las calles Virgen de la *Fuentsanta, València, Pere III el Ceremonioso, la Carretera de Mata, el Vecindario de Mata, el Camino de la *Madrona, el Camino del Santo Cristo y l’avenida del Maresme. Aun cuando estas antenas si que disponen de licencia, la operadora ha decidido llevar a término ampliaciones sin permiso. Todas estas antenas pertenecen a la operadora *France *Telecom excepto la de la calle València, que es de Telefónica. El Ayuntamiento está buscando l’emprendida que s’encargue de las tareas de desconexión y desmontaje d’estas instalaciones.

Noticias relacionadas publicadas en nuestro blog:

miércoles 20 de agosto de 2008
ANTENA CLENDESTINA Y CAMUFLADA EN LA VIA SERGIA, 7 , Mataró (Spain) CON LA PEUGEOT COMO COMPLICE Y BENEFICIARIA.

miércoles 13 de agosto de 2008
NOTA DE PRENSA-PRECINTO DE ESTACIÓN BASE DE TELEFONÍA MÓVIL SIN LICENCIA, Vía Sèrgia, 7 , sociedad Auto 95, SL (Concesionario Peugeot)
ANTENAS DE TELEFONIA MOVIL ILEGALES EN GUIMAR
Antena Camuflada
febrero de 2008
se descubre en la estación de la marina, en Alicante, al lado de los barrios de La Cantera y Raval Roig así como de la playa del Postiguet una antena de microondas nocivas para la salud, camuflada como una inocente palmera
TRADUCCIÓN ON LINE DEL CATALÁN-CASTELLANO
dimecres, 27 d'agost de 2008>
Mataró precintarà una nova antena de telefonia mòbil instal·lada sense permís per VodafoneEn dos anys la ciutat ha obert una vintena d'expedients per aquestes instal·lacions
T. MÁRQUEZ. Mataró
L'Ajuntament de Mataró ha donat ordres perquè durant la primera setmana de setembre es precinti una nova antena de telefonia mòbil a la ciutat. L'aparell està situat a la Via Sèrgia, al terrat del concessionari Peugeot, i va ser instal·lada per la companyia Vodafone sense permís. En els darrers dos anys, el consistori ha obert setze expedients per aquestes instal·lacions, la majoria perquè s'hi han posat components per amplificar-ne la potència. De moment, els jutjats li han donat la raó en vuit casos.
+ Detall de l'antena instal·lada al capdamunt de l'edifici de la Peugeot de Mataró. Foto: A. GENÍS
L'antena que es precintarà d'aquí a pocs dies no ho sembla a primera vista. A causa dels entrebancs que cada cop més tenen les companyies per instal·lar els seus equipaments a les ciutats, ara opten per una nova estètica que no té res a veure amb les pesades estructures inicials que es podien reconèixer de lluny. L'antena de sobre el concessionari de cotxes Peugeot va ser instal·lada sense llicència municipal i el precintament servirà perquè deixi d'emetre. L'aparell va ser localitzat prèviament per l'entitat ecologista Oikos Ambiental amb el suport de l'Alternativa Veïnal de Mataró, que fa anys que ha encetat una croada particular per fer fora aquestes instal·lacions de la ciutat i que denuncia públicament cada nou cas que detecta.
En els darrers dos anys, l'Ajuntament de Mataró s'ha vist obligat a obrir expedients perquè en una vintena d'antenes de telefonia mòbil s'hi havia instal·lat algun dispositiu nou en l'estructura de base per ampliar-ne la potència, sense tenir la llicència corresponent. D'aquestes, la majoria corresponen a l'empresa Retevisión i la resta són propietat de Telefónica, que va anunciar al seu dia que recorreria contra la decisió municipal.
NOTÍCIES RELACIONADES
>Una ordenança més restrictiva
dimecres, 27 d'agost de 2008>
Una ordenança més restrictivaMataró va decidir endurir les condicions per concedir llicències a les operadores per instal·lar més antenes de telefonia mòbil. Les 25 instal·lacions de radiocomunicació controlades a la ciutat podrien fàcilment duplicar-se amb la implantació d'un quart operador i d'una nova tecnologia (UMTS). La nova ordenança, que es va aprovar l'any passat, actualitzava la que l'Ajuntament tenia vigent i introdueix com a novetats principals l'obligació de les companyies de telefonia de buscar la millor orientació possible per minimitzar el nivell d'immissions de camps electromagnètics cap als habitatges propers. En aquest sentit, les estacions de telefonia mòbil no podran estar encarades a cap bloc de pisos situat a menys de 100 metres respecte a l'antena. L'ordenança també promou que diferents operadors comparteixin els emplaçaments i els elements comuns de les instal·lacions amb l'objectiu de reduir l'impacte visual, però també evitar que es multipliquin als terrats dels edificis. La intenció és que dins del nucli urbà una mateixa antena pugui donar servei a dos operadors, o fins i tot a tres si l'aparell està situat als afores de la ciutat. Les instal·lacions de radiocomunicació que ja tenen llicència concedida estan obligats a adaptar-se a la nova ordenança.
NOTÍCIES RELACIONADES
>Mataró precintarà una nova antena de telefonia mòbil instal·lada sense permís per Vodafone

No hay comentarios: