Traductor on line

Datos personales

Mi foto
Mataró, Barcelona, Spain
LA LUCHA CONTINUA: El Peligro Invisible de las Antenas,Es un Peligro de Verdad.Si callamos Enfermamos.Pero no nos vamos a callar: Vamos Todos a Gritar: !Antenas Fuera de la Ciudad!.

Olle Johansson, Ph.D. 23/11/2013 , Barcelona (Sp) Health Effects of EMF:A Neurocientist's Views.

Síguenos en Twitter -Oikos Ambiental @yutibrunolira

Aviso legal

Aviso Legal click Aquí

Legal Notice click

The Environmental NGOs called Associació Oikos Ambiental (Mataró (Barcelona) in Spain) offers this website to facilitate public access to information on environmental issues, of the NGOsand other related entities. The Environmental NGOs , Associació Oikos Ambiental, is not responsible for the accuracy and updating information from any other Natural person or Legal personality that appears on the website or referred. The Environmental NGOs , Associació Oikos Ambiental, is not either responsible for the use, by others ,of the information contained in any medium or place. The user access this site by his/her own sole responsibility and so it is stated in order to avoid another sanctioning Decree number 4255/2010 with the reference 155/2010 of May 19, 2010 that The Environmental NGOs , Associació Oikos Ambiental (Mataró (Barcelona) in Spain) obviously was not responsible

(*) Esta obra está sujeta a una licencia de Reconcimiento No comercial - compartir igual 3.0 España de Creative Commons /Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 3.0 Espanya de Creative Commons/ Puedes revisar el código legal aquí /Pots revisar el codi legal aquí.

Creative Commons Creative Commons License Deed

Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 3.0 Espanya de Creative Commons

International EMF Alliance

Petición Internacinal Bioinitiative -Next-Up

Request to sign SELETUN APPEL to all the scientists of the world. Link below. Thank you.

Petición para suscribir EL LLAMAMIENTO DE SELETUN a todos los científicos del mundo en el link más abajo. ******************************************************* SELETUN APPEL to deliver in front of the Mobile World Congress February 14, 2011 in Barcelona , at 19.00 p.m. A group of volunteers READ MORE HERE ****************************************************** LAMAMIENTO DE SELETUM. Entrega el 14 de febrero a las 19 horas en el World Mobile Congress of Barcelona, a las 19.00 horas. Este día es el día de San Valanetín, el día de los enamorados, nosostros estamos enamorados de la telefonía con hilos y pedimos el divorcio de la telefonía sin hilos, de la radiación por microondas! *************************************************** Click here to sign SELETUN APPEL

Jornadas de Bioarquitectura:11 vídeos a falta de las Ponencias del próximo 27 Septiembre de 2013.

Jornades de Bioarquitectura - Ponència de Patricia-Montserrat Ferrer
y 11 vídeos más que corresponden a las Jornadas del 24 de Mayo y 18 de Junio de 2013. Falta la Jornada del 27 de Septiembre de 2013.

martes, 6 de octubre de 2009

L’Ajuntament de Mataró té deu dies per desmuntar part de l’antena de telefonia mòbil que Telefónica té instal·lada en un bloc del Camí del Mig. Una sentència del Tribunal Superior de Justícia (TSJC) hi obliga després de desestimar un recurs de la mateixa companyia. Segons ha aclarit la quarta tinent d’alcalde, Alícia Romero, el consistori ja va emetre un decret de tancament a finals del 2006.

Image


A més del tancament, la sentència obliga l’Ajuntament a sancionar Telefónica per aquesta irregularitat i, també, per haver trigat dos anys a adequar-se a la nova normativa sobre la instal·lació d’antenes de telefonia mòbil, vigent des del 2005. L’Ajuntament ja va imposar llavors una sanció de 600 euros, però el TSJC ho considera insuficient.


Romero acusa els jutges de manca de criteri en els casos relacionats amb les antenes de telefonia mòbil. "La sentència ens diu que hem d’imposar una sanció econòmica més important, però en altres casos similars ens han fet rebaixar la sanció de 3.000 a 300 euros", explica Romero, que assegura que cada vegada que es troben amb un cas d’antenes tenen "dubtes" sobre com han d’actuar.

Image

Ajuntament, renyat
A més d’obligar l’Ajuntament a desmuntar part de l’antena i sancionar Telefónica, la sentència també renya l’Ajuntament i li recorda que és la seva obligació perseguir aquest tipus d’infraccions. És per aquest motiu que l’amenaça amb una multa de 1.000 euros cada vint dies, si no es compleix amb el que diu la sentència.


La multa l'hauria d'assumir, a títol personal, el funcionari responsable i, si no es nomenés ningú, la responsabilitat recauria sobre el mateix alcalde. Romero ho considera exagerat i comenta que aquest afegit de la resolució és “del tot 'surrealista”.


Alícia Romero també ha carregat dur contra les operadores de telefonia mòbil i, en especial, contra Telefónica, que assegura que “molt ràpida en respondre i realitzar els tràmits no és”. La portaveu del govern municipal diu que veu certa “irresponsabilitat” per part de la companyia a l'hora d'actuar.

2 Comentaris
mataro sur mere !!! 06/10/2009 18:37
aquest govern fins hi tot questionen les decisions dels jutges. !!! El PSC creuen estar en posessió de la veritat absoluta, això cada vegada és més sectari, una mica d'humilitat si us plau.
Carles Garro 06/10/2009 22:02
Les decisions dels jutges en tot cas s'acaten.
Però un pot no estar-hi d'acord i te dret a dir-ho crec jo.
Per altre banda acusar al PSC de sectari esta una mica suat ja.Si per sectari entens marcar paquet i demostrar que jo soc millor que un altre,crec que d'altres partits ho son tan o més que el PSC.

No hay comentarios: