Traductor on line

Datos personales

Mi foto
Mataró, Barcelona, Spain
LA LUCHA CONTINUA: El Peligro Invisible de las Antenas,Es un Peligro de Verdad.Si callamos Enfermamos.Pero no nos vamos a callar: Vamos Todos a Gritar: !Antenas Fuera de la Ciudad!.

Olle Johansson, Ph.D. 23/11/2013 , Barcelona (Sp) Health Effects of EMF:A Neurocientist's Views.

Síguenos en Twitter -Oikos Ambiental @yutibrunolira

Aviso legal

Aviso Legal click Aquí

Legal Notice click

The Environmental NGOs called Associació Oikos Ambiental (Mataró (Barcelona) in Spain) offers this website to facilitate public access to information on environmental issues, of the NGOsand other related entities. The Environmental NGOs , Associació Oikos Ambiental, is not responsible for the accuracy and updating information from any other Natural person or Legal personality that appears on the website or referred. The Environmental NGOs , Associació Oikos Ambiental, is not either responsible for the use, by others ,of the information contained in any medium or place. The user access this site by his/her own sole responsibility and so it is stated in order to avoid another sanctioning Decree number 4255/2010 with the reference 155/2010 of May 19, 2010 that The Environmental NGOs , Associació Oikos Ambiental (Mataró (Barcelona) in Spain) obviously was not responsible

(*) Esta obra está sujeta a una licencia de Reconcimiento No comercial - compartir igual 3.0 España de Creative Commons /Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 3.0 Espanya de Creative Commons/ Puedes revisar el código legal aquí /Pots revisar el codi legal aquí.

Creative Commons Creative Commons License Deed

Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 3.0 Espanya de Creative Commons

International EMF Alliance

Petición Internacinal Bioinitiative -Next-Up

Request to sign SELETUN APPEL to all the scientists of the world. Link below. Thank you.

Petición para suscribir EL LLAMAMIENTO DE SELETUN a todos los científicos del mundo en el link más abajo. ******************************************************* SELETUN APPEL to deliver in front of the Mobile World Congress February 14, 2011 in Barcelona , at 19.00 p.m. A group of volunteers READ MORE HERE ****************************************************** LAMAMIENTO DE SELETUM. Entrega el 14 de febrero a las 19 horas en el World Mobile Congress of Barcelona, a las 19.00 horas. Este día es el día de San Valanetín, el día de los enamorados, nosostros estamos enamorados de la telefonía con hilos y pedimos el divorcio de la telefonía sin hilos, de la radiación por microondas! *************************************************** Click here to sign SELETUN APPEL

Jornadas de Bioarquitectura:11 vídeos a falta de las Ponencias del próximo 27 Septiembre de 2013.

Jornades de Bioarquitectura - Ponència de Patricia-Montserrat Ferrer
y 11 vídeos más que corresponden a las Jornadas del 24 de Mayo y 18 de Junio de 2013. Falta la Jornada del 27 de Septiembre de 2013.

miércoles, 7 de octubre de 2009

Telefónica impedeix que els tècnics de Mataró desmantellin part de l'antena

Una imatge d'ahir de l'antena de telefonia mòbil situada al Camí del Mig de Mataró./  Foto:LL.M

Telefónica impedeix que els tècnics de Mataró desmantellin part de l'antena

L'Ajuntament demanarà ara una ordre judicial per poder-hi accedir i evitar la sanció de 1.000 euros

07/10/09 02:00 - Societat - Mataró

Telefónica impedeix que els tècnics de Mataró desmantellin part de l'antena

L'Ajuntament demanarà ara una ordre judicial per poder-hi accedir i evitar la sanció de 1.000 euros

Una imatge d'ahir de l'antena de telefonia mòbil situada al Camí del Mig de Mataró./ Foto: LL.M.
Notícies de ...

Els tècnics municipals que ahir es van personar per desmantellar els equips d'UMTS de l'antena de telefonia mòbil del Camí del Mig que no tenen llicència es van trobar amb un cop de porta als nassos. Els amos de l'edifici, la companyia Telefónica, van impedir que es pogués executar la sentència i ara l'Ajuntament demanarà al jutjat contenciós administratiu una ordre judicial per poder-hi accedir. Malgrat això, el consistori no sap si amb això podrà evitar haver de pagar la sanció de 1.000 euros que la jutgessa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha imposat en el cas que no es retirin els aparells il·legals abans de deu dies.

Com era previsible, els tècnics municipals no van poder ahir accedir a les instal·lacions de Telefónica per executar la sentència judicial i desmantellar els equips del sistema UMTS de l'estació base de telefonia mòbil que hi ha a la teulada de l'edifici. De fet, aquesta circumstància ja es va comunicar a l'Ajuntament per telèfon abans-d'ahir. Arran d'aquest contratemps, l'únic que es va poder fer és aixecar acta d'aquest fet i, juntament amb un altre decret que es va elaborar, enviar-ho al jutjat contenciós administratiu número 12 de Barcelona per demanar una ordre judicial.

La quarta tinenta d'alcalde i responsable de l'àrea de Llicències, Alícia Romero (PSC), ja va admetre que aquesta actitud no és nova per a l'Ajuntament, ja que les operadores, i sobretot Telefónica Móviles, posen molts impediments a l'hora de poder accedir a les seves antenes i comprovar si tot està en regla. «Molt ràpida a l'hora de respondre i fer els tràmits no ho és», va afegir-hi Romero. El que de moment es desconeix és si aquest entrebanc pot afectar el termini que la jutgessa havia posat –deu dies– perquè es retiressin els elements de l'estació base de telefonia que funcionaven sense llicència i, sobretot, si continua l'amenaça d'haver de pagar 1.000 euros de multa si no es compleix. Una sanció que hauria d'assumir el funcionari responsable o, en última instància, el mateix alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, de la seva butxaca.

L'Ajuntament ja havia ordenat a Telefónica Móviles, a través d'un decret, la retirada d'aquests elements i va sancionar-la amb 600 euros. Una multa que la magistrada del TSJC no considera que sigui prou contundent i vol que ara se la sancioni amb una quantitat més elevada.

Una sentència «contundent»

L'advocat de la veïna que va interposar la denúncia als jutjats, David Izquierdo, i expert en contenciosos contra antenes, no amaga que la sentència que ha emès el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya és «contundent» i poc habitual. Però si bé per Izquierdo els criteris de la magistrada són «clars i demolidors», per la regidora Alícia Romero la resolució és contradictòria. Sobretot si es comparen amb altres conflictes amb antenes de telefonia mòbil. En aquest sentit, recorda que en un altre afer es va multar Telefónica amb 3.000 euros per la mateixa qüestió i que aleshores la justícia va determinar que la sanció s'havia de reduir a 600 euros. Sigui com sigui, l'Ajuntament, a banda de retirar el sistema UMTS de l'antena, ha d'obrir un expedient sancionador contra la companyia per les dues infraccions detectades.

Darrera actualització ( Dimecres, 7 d'octubre del 2009 02:00 )
Publicat a

No hay comentarios: