Traductor on line

Datos personales

Mi foto
Mataró, Barcelona, Spain
LA LUCHA CONTINUA: El Peligro Invisible de las Antenas,Es un Peligro de Verdad.Si callamos Enfermamos.Pero no nos vamos a callar: Vamos Todos a Gritar: !Antenas Fuera de la Ciudad!.

Olle Johansson, Ph.D. 23/11/2013 , Barcelona (Sp) Health Effects of EMF:A Neurocientist's Views.

Síguenos en Twitter -Oikos Ambiental @yutibrunolira

Creative Commons Creative Commons License Deed

Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 3.0 Espanya de Creative Commons

International EMF Alliance

Petición Internacinal Bioinitiative -Next-Up

Request to sign SELETUN APPEL to all the scientists of the world. Link below. Thank you.

Petición para suscribir EL LLAMAMIENTO DE SELETUN a todos los científicos del mundo en el link más abajo. ******************************************************* SELETUN APPEL to deliver in front of the Mobile World Congress February 14, 2011 in Barcelona , at 19.00 p.m. A group of volunteers READ MORE HERE ****************************************************** LAMAMIENTO DE SELETUM. Entrega el 14 de febrero a las 19 horas en el World Mobile Congress of Barcelona, a las 19.00 horas. Este día es el día de San Valanetín, el día de los enamorados, nosostros estamos enamorados de la telefonía con hilos y pedimos el divorcio de la telefonía sin hilos, de la radiación por microondas! *************************************************** Click here to sign SELETUN APPEL

Jornadas de Bioarquitectura:11 vídeos a falta de las Ponencias del próximo 27 Septiembre de 2013.

Jornades de Bioarquitectura - Ponència de Patricia-Montserrat Ferrer
y 11 vídeos más que corresponden a las Jornadas del 24 de Mayo y 18 de Junio de 2013. Falta la Jornada del 27 de Septiembre de 2013.

miércoles, 2 de abril de 2008

Mig miler de persones acomiaden la periodista Anna PalàMig miler de persones acomiaden la periodista Anna Palà
ELs funerals van deixar petita l'església de Sant Joan de Vilassar de Mar
per capgros.com/ACN - fotos R. Gallofré - 02/04/2008 9:39 (358 lectures)
L'església de Sant Joan de Vilassar de Mar va acollir dimarts, dia 1, els funerals de la cap d'informatius de Televisió de Mataró, Anna Palà, que va morir diumenge als 40 anys com a conseqüència d'un càncer. Familiars, amics, periodistes i polítics han omplert el temple on en total s'hi ha aplegat més de mig miler de persones, encara amb el record de la mort del director i un dels fundadors de l'emissora local, Lluís Lligonya, que encara no fa un any que també va morir com a conseqüència d'una llarga malaltia. La gent pròxima a Palà va destacar durant la cerimònia el seu caràcter tenaç, incisiu i punyent que l'han convertit en un referent del periodisme local i comarcal.Anna Palà estava al capdavant els serveis informatius de la televisió mataronina des del 1991, i era l'editora i presentadora del programa '24 hores', i també la màxima responsable dels programes especials de la cadena, com la cobertura de les eleccions municipals o els resums de l'any. Des de mitjans dels 90, Palà també assumia la corresponsalia del Maresme per Televisió de Catalunya.
Imprimir Enviar a un amic Afegir opinió

No hay comentarios: